Visitar el Parc dels Talls és, bàsicament, gaudir en primera persona de la natura. Podràs passejar, caminant, corrent o amb bicicleta, per les diferents rutes proposades. Si ets un amant de la geologia, la biologia o la història, també tindràs la oportunitat de descobrir a fons aquest bonic paratge gràcies a una visita guiada per part d’un especialista. A més, hi ha una zona de pícnic habilitada.

A les escoles s'ofereix l'activitat pedagògica "Els secrets dels Pèlags", adreçada a alumnes d'educació primària i basada en les àrees de coneixement del medi social i natural i que posa èmfasi en els valors naturals d'aquest entorn: el geològic, ecològic i paisatgístic.


llegir més
tancar

  • 5/27/2017
  • 19 h
  • Passejada pel Parc dels Talls - Mussols i ratpenats
    Sortida des de la plaça de la Vila. Hi veuen els ratpenats? Què mengen? Per què surten només a l’estiu? Quantes espècies de mussols hi ha al Parc dels Talls? Coneixeu el Duc? Acompanya´ns en aquesta passejada al capvespre pel Parc dels Talls per a descobrir la fauna nocturna, en especial els mussols i els ratpenats que hi habiten. Aquests animals aprofiten els forats i esquerdes a les parets de les guixeres per buscar-hi refugi o fer-hi el niu. El mes de maig és una bon moment per poder veure i “escoltar” ratpenats i mussols; descobrirem quines espècies hi ha, què mengen i com els podem identificar. I tot sota l’atenta mirada del Duc, el rapinyaire nocturn més gran que habita a casa nostra. T’ho perdràs?

  • 6/16/2017
  • 20 h
  • Festival Talls