Al Parc dels Talls també podràs gaudir de l’excel·lent combinació de natura i cultura, la qual és, sense cap dubte, una experiència única i enriquidora. Durant l’època estival, quan a tots ens agrada prendre la fresca, el “pèlag sec” es converteix en un auditori extraordinari que acull cicles de jazz i altres tipus de música en viu, així com també recitals de poesia. Tothom qui ha tingut la oportunitat de viure qualsevol acte cultural en aquesta zona, queda admirat i us podem garantir que repeteix.


llegir més
tancar
El Parc dels Talls sovint es converteix en un espai per gaudir de la cultura. Els veïns de Vilobí, en veure les potencialitats d’aquesta zona ja hi ha celebrat diversos actes. Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Vilobí organitza cada juliol un cicle de jazz al “Pèlag sec”. Aquesta zona es guarneix amb llums càlides i un escenari baix situat molt a prop del públic que aconsegueix que es pugui gaudir d’aquesta música en les condicions idònies. Dins els actes de la Festa Major del poble, hi ha programada l’Indie Night, que també es fa al “Pèlag sec” i que brinda la possibliltat als assistents de descobrir grans grups de música d’aquest estil que encara no són gaire coneguts.
Cal destacar que un dels primers esdeveniments que es va organitzar en aquesta zona va ser l’anomenat Recorregut Nadalenc, que com el nom indica es celebrava durant les festes de Nadal. Es tractava d’una ruta per la zona del Parc dels Talls en la que la majoria de les entitats del poble hi participaven; s’ubicaven en punts diferents i oferien a tots els visitants una estampa real del Nadal, una petita actuació musical, teatral o de dansa, entre altres. És d’admirar el fet que tot el poble s’hi implicava d’alguna manera. Esperem que d’aquí uns anys poguem tornar a reviure la riquesa cultural d’aquest Recorregut Nadalenc, una cita familiar i diferent que aconseguia situar el nom de Vilobí a la comarca.