EL PARC DELS TALLS

un oasis al mig del penedès

Una mica d’informació

Per si no ho sabies

El PARC DELS TALLS és una iniciativa municipal, relativament recent, empresa per l’Ajuntament de Vilobí del Penedès amb la finalitat de conservar, potenciar ambientalment i donar a conèixer un espai natural d’elevada rellevància pel seu interès geològic, ecològic i paisatgístic.

El Parc dels Talls es troba al terme de Vilobí del Penedès i situat dins la comarca de l’Alt Penedès.

És una zona amb unes característiques ambientals concretes que està formada per cinc pèlags de gran valor paisatgístic, geològic i ecològic. El Parc és conegut també com pel parc del Pèlags per les grans masses d’aigua embassada i molts estable que li donen l’atractiu característic de la zona. Un paisatge singular fruit de de l’explotació minera que va estar lligada durant molts anys al municipi i que ara, després d’anys en desús, s’ha convertit en un espai, protegit, singular i de gran bellesa.

Visitar el Parc dels Talls és, bàsicament, gaudir en primera persona de la natura. Podràs passejar, caminar, córrer o anar amb bicicleta, per les diferents rutes proposades. Si ets un amant de la geologia, la biologia o la història, també tindràs l’oportunitat de descobrir a fons aquest bonic paratge gràcies a una visita guiada per part d’un especialista.

Tot el que pots fer al Parc dels Talls

Descobreix tot el que el Parc dels Talls t’ofereix.

activitats escolars

Visites guiades

Rutes al parc

Fora del parc

Descobreix tot el que el poble t’ofereix.

Gastronomia

Allotjaments

Bodegues